Ugrás a tartalomhoz

Képzeljétek, hogy ebben a negyedévben is volt alkalmunk adományozni, amiben a TündérPakk Közhasznú Alapítvány volt a segítségünkre. A közös munka célja az volt, hogy az adományok a lehető legjobb helyre kerülhessenek.  

Hogy miért tartjuk fontosnak, hogy adományozzunk?

Együttérzésünk és közös cselekvésünk motivációja, hogy mosolyt csaljunk az édesanyák és gyermekeik arcára. 

Időnként minden anya számára kihívás a hétköznapok megpróbáltatása. Ez még akkor is így van, ha a feltételek sok szempontból adottak. Tapasztaljuk, hogy vannak családok, ahol még a legalapvetőbb szükségletek kielégítése is nehéz, amint szeretnénk lehetőségeink szerint változtatni.

Lindalime adományozás

Minden édesanya és kisgyermek mosolya számunkra óriási motiváció. Hálásak vagyunk, hogy részesei lehetünk egy adományozás útján az ilyen feledhetetlen pillanatoknak. 

Az egész most úgy történt, hogy kiválasztottunk ismét egy nagyszerű, lelkiismeretes, önkénteseket foglalkoztató szervezetet, a TündérPakk Közhasznú Alapítványt, hogy hozzájárulhassunk a további sikerükhöz, szeretettel és adakozással töltött munkájukhoz. 

Ezen akció keretein belül, több mint 1 millió Ft értékben ajánlhattunk fel adományokat rászoruló családoknak.

Lindalime adományozás

Hiszünk abban, hogy egy mindannyiunk számára megtérülő befektetés az ilyen, hogy a lehetőségeinkhez képest segítünk egymásnak. 

Lindalime adományozás

Hálásak vagyunk, hogy csapatunkkal segíthetünk, és azon vagyunk, hogy erre a jövőben is képesek legyünk.
Hamarosan jelentkezünk további adományozási akcióinkkal.

Lindalime csapat

Legújabb cikkeink:

Így ünneplik a nőnapot a világ minden táján
Március 8-án a világ minden táján a nemzetközi nőnapot ünneplik. Ez a nap a szebbik (sokak szerint az erősebbik) nem...
Ismerd meg a hordozóeszközöket
Sok szülőben merülnek fel kérdések a hordozással kapcsolatban. Mikor, melyik hordozóeszközt válassza? Újszülöttnél melyik eszköz a jó döntés? Milyen méretű...
A hozzátáplálás menete
A hozzátáplálás első hallásra sokaknál idegenül hangozhat és a legtöbb kezdő szülő tart is tőle, viszont nincs ok az aggodalomra....