Lehet pont Téged keresünk?

Téged, aki ugyanolyan elhivatott a munkája iránt, mint mi. Mindig feljebb és feljebb emeljük a lécet, hiszen a fő célunk: minőségi baba-mama márka építése minőségi csapatban.


Igen, a hangsúly a minőségen van. Nem az a fontos, hogy elvégezd valahogy a munkád, hanem, hogy jól is akard azt csinálni.

Ahogy a munkánkban, az emberekben is a minőséget keressük. Céltudatosan választjuk ki azokat, akikkel együtt akarunk dolgozni.

Akikkel gördülékeny a közös munka, jól tudunk együtt gondolkozni. Ez nagyjából 500 jelentkezőból 1.

Nálunk a "minőség"
emberi értékeket és hozzáállást jelent, mert a szakmai tudás és tapasztalat pótolható, tanulható. Az, hogy milyen emberek vagyunk, az nem.


Hiszünk abban, hogy szuper csapattársakkal szuper dolgokra vagyunk képesek. Együtt. Ha van kedved ebben résztvenni, akkor jelentkezz és gyere hozzánk!


Várunk szeretettel,

István és Dorka / A Lindalime alapítói

Mit is jelent nálunk a Beugrós pozíció?

Beugrósként hasonló feladatokat fogsz ellátni, mint a "Csomagoló és raktározó" feladatkörben lévő munkatársaid, annyi különbséggel, hogy neked alkalmanként kell beugranod: ha megemelkedik a csomagszám, új szállítmány érkezik vagy esetleg helyettesíteni kellene valakit.

Rugalmas és változatos feladatkör, mivel a helyzet adja, épp milyen feladatot kell majd ellátnod: a webshopunkba beérkező rendelések összekészítése vagy a raktár rendszerezése vagy beérkező szállítmányok feldolgozása és termékeink csomagolása.

Ne feledd: attól még, hogy alkalmanként találkozunk, ugyanolyan fontos része vagy a csapatnak, hiszen rajtad keresztül találkoznak Vásárlóink a termékeinkkel, vagyis velünk. A csomagolásról, a termékek minőségéről, hogy épségben megérkezzen hozzájuk minden, és a végleges vásárlói élményről pedig Te fogsz gondoskodni.

Mit is jelent nálunk az a"Beugrós"pozíció?

Beugrósként hasonló feladatokat fogsz ellátni, mint a "Csomagoló és raktározó" feladatkörben lévő munkatársaid, annyi különbséggel, hogy neked alkalmanként kell beugranod: ha megemelkedik a csomagszám, új szállítmány érkezik vagy esetleg helyettesíteni kellene valakit.

Rugalmas és változatos feladatkör, mivel a helyzet adja, épp milyen feladatot kell majd ellátnod: a webshopunkba beérkező rendelések összekészítése vagy a raktár rendszerezése vagy beérkező szállítmányok feldolgozása és termékeink csomagolása.

Ne feledd: attól még, hogy alkalmanként találkozunk, ugyanolyan fontos része vagy a csapatnak, hiszen rajtad keresztül találkoznak Vásárlóink a termékeinkkel, vagyis velünk. A csomagolásról, a termékek minőségéről, hogy épségben megérkezzen hozzájuk minden, és a végleges vásárlói élményről pedig Te fogsz gondoskodni.

Neked való pozíció, ha...

1. Szereted a pörgést és a lendületet. Nem okoz gondot, ha nap, mint nap ugyanolyan feladatokat vagy nagyon hasonlókat kell elvégezned, tehát szereted a monotonitást is.

2. Nem kérdőjelezed meg folyton: "minek kell mérni a csomagolást?"... Hidd el nem mindegy, hogy 200 csomagot 6 óra alatt vagy 2 óra 35 perc alatt csomagolsz be. (A durva szezonoknál akár 450 csomag is becsúszhat naponta.)

3. Precíz vagy, lelkiismeretes és egy kis szépérzékkel is rendelkezel. Nekünk a Vásárlóink a legfontosabbak, így minden egyes csomagra odafigyelünk, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk mindenkinek. Ebbe nem fér bele a "tök mindegy, hogy néz ki, csak haladjunk... szállítás közben úgy is összenyomódik" gondolkodás.

4. Nem okoz gondot különböző szoftverek használata. Ez fontos, mivel a csomagoláshoz és a raktározáshoz 2 szoftvert használunk. Ne aggódj, nincs szükség ehhez tapasztalatra, hiszen mindenre megtanítunk. A lényeg nekünk az, hogy akarj tanulni és fejlődni.

Nem a legjobb választás, ha...

1. Nem bírod a monoton munkát és folyamatosan csak lesed az újabb lehetőségeket, hogy válts, mert végülis "ugródeszkának" jó lesz. Ezt most szögezzük le: mi nem egy átjáróház vagyunk.

2. Mindig forgatod a szemed, ha kapsz egy újabb feladatot vagy csak flegmán vállat vonsz, ha valaki segítséget kér tőled.
Nálunk nincs cinizmus, ironia, sem pletyka. Őszintén törődünk egymással és őszintén segítünk egymásnak. Mindent csak ŐSZINTÉN teszünk.

3. Számodra az alapelvek és a statisztikai mérőszámok csak újabb nyűg, mivel mindig van valami, amiért a "főni rinyálni fog". Az alapelveink nem véletlenül vannak. Ha nem érted és nem is akarod megérteni azokat, akkor biztos nem nálunk van a helyed.

4. Figyelmetlen, hanyag és rendetlen vagy. Nem tudsz és nem is akarsz rendszerekben gondolkodni. Így a hatalmas kuplerájban állandóan nekünk kellene helyetted rendet tenni, de nekünk erre nincs időnk, se szükségünk.


Ezt várjuk tőled

ha csatlakozni szeretnél


hozzáállás

Nálunk mindenki a maximumra törekszik. Mindenki fejlődni akar, ez a sikerünk kulcsa.

Itt tényleg mindenki szeret dolgozni, nem csak úgy "bejárunk naponta valahova pénzt keresni".

Lendületesség,
precizitás, jó fizikum

A raktárban nagy a pörgés, az egyre gyakrabban érkező szállítmányok miatt sok az elvégezendő feladat is. Egész nap talpon leszel.

Itt aztán turbó fokozatra kapcsolhatsz. DE! A gyorsaság sosem mehet a minőség kárára!

Csapatmunka és összhang

"Egy hajóban evezünk." Tehát itt mindenkinek a teljesítményétől függ, hogy "milyen gyorsan szállunk partra". A kulcs pedig az, hogy EGYÜTT.


Hiszen végül csak ez számít. Tudjuk-e együtt elvezetni azt a hajót és hogy megteszed-e a tőled telhetőt, hogy célba érjünk. 

"Én is pont ilyen vagyok"

A legjobb jelöltjeinknél ezen a ponton már legalább kétszer megfordult az a kósza "de király... én itt akarok dolgozni" gondolat.

Ha Te is ezt érezted, biztosan jól érzed majd magad nálunk.


Ez lesz a feladatod

HA Bekerülsz közénk

Komissiózás,
csomagolás

A raktárból az összeszedőlap alapján kell a beérkező rendeléseket összeszedned, majd vonalkódosan, gondosan becsomagolnod, ügyelve a termékek épségére és a kibontás élményére.

Szállítmány
feldolgozás

A beérkező szállítmányokat kell átszámolnod, bevételezned, a termékeket ellenőrizned, vonalkódoznod és feldolgoznod.

A termékek minőségének ellenőrzése és a Vásárlók elégedettsége a te kezedben van.

Minden, ami
raktározás

Te felelsz a raktárban lévő rendért és rendszerért: leltározás, selejtezés, visszaérkező áruk feldolgozása.

Nálunk "RENDszer" a lelke mindennek, ezért nagyon fontos, hogy megtedd a tőled telhetőt és fenntartsd a rendet, működtesd a kiépített rendszereket.

Belső képzés,
önfejlesztés

Mint minden feladatkörhöz, ehhez a pozíciónkhoz is van belső képzésünk, feladatköri leírásokkal és videókkal, így már akár 2 héten belül egyedül is megállod a helyed.

Ismersz valakit, akit érdekelhet?

Segíts egy megosztással, hogy az ismerősöd is megtalálja a számára hozzáillő munkahelyét

munkakezdésrészletei

A munkavégzés helye

Nyíregyháza külvárosában van a telephelyünk, így a munkahelyed is itt lenne.

Munkaidő

Alkalmi, 4-6-8 órás munkarendről van szó, persze csak hétköznapokon.

Kezdés

Azonnali kezdéssel keresünk új munkatársat, de ha köt a felmondási időd, ne aggódj, megvárunk.

Mi fog történni a jelentkezésed után?

1. Miután kitöltöd az űrlapot, és rákattintasz a "jelentkezés elküldése" gombra, egy visszaigazoló oldal fog megjelenni, ez jelzi, hogy sikeresen leadtad hozzánk a jelentkezésedet.

2. Mi 3-4 naponta átnézzük az addig beérkezett pályázatokat, és eldöntjük, kiket szeretnénk személyes interjúra behívni. Erről telefonon vagy e-mailben értesülsz!

3. Sikeres elbírálás esetén következik egy 50 perces személyes interjú, ahol szeretnénk téged megismerni, és persze te is felteheted a benned felmerülő kérdéseket.

4. Ha eddig minden zökkenőmentes, a folyamatot két próbanappal zárjuk, hogy megnézzük megvan-e az a bizonyos összhang.


5. Ezután már másnap munkába is állhatsz, ha kölcsönösen úgy ítéljük meg, jól fogunk tudni hosszútávon együttműködni.

Ha bármilyen kérdésed lenne, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! 
karrier@lindalime.com

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesítéseket kapni a pozíciókról, a toborzásról és a friss infókról, mindenképpen iratkozz fel! :)

Copyright © 2024 Lindalime. Minden jog fenntartva.