Lehet pont Téged keresünk?

Téged, aki ugyanolyan elhivatott a munkája iránt, mint mi. Mindig feljebb és feljebb emeljük a lécet, hiszen a fő célunk: minőségi baba-mama márka építése minőségi csapatban.


Igen, a hangsúly a minőségen van. Nem az a fontos, hogy elvégezd valahogy a munkád, hanem, hogy jól is akard azt csinálni.


Ahogy a munkánkban, az emberekben is a minőséget keressük. Céltudatosan választjuk ki azokat, akikkel együtt akarunk dolgozni.

Akikkel gördülékeny a közös munka, jól tudunk együtt gondolkozni. Ez nagyjából 500 jelentkezőból 1.


Nálunk a "minőség" emberi értékeket és hozzáállást jelent, mert a szakmai tudás és tapasztalat pótolható, tanulható. Az, hogy milyen emberek vagyunk, az nem.


Hiszünk abban, hogy szuper csapattársakkal szuper dolgokra vagyunk képesek. Együtt. Ha van kedved ebben résztvenni, akkor jelentkezz és gyere hozzánk!


Várunk szeretettel,

István és Dorka / A Lindalime alapítói

Mit is jelent nálunk a
Vásárló menedzser pozíció?

Vásárló menedzserként az lesz a feladatod, hogy gondoskodva a lehető legjobb vásárlói élményről, válaszolj a megkereséseinkre e-mailen és telefonon keresztül. Segítsd őket rendelés módosítással, termékek ajánlásával és törődéssel.
Ez átlagosan nagyjából 3-4 órát vesz igénybe, a napod további részében pedig a közösségi média felületeken a kommentek kezelésével, egyedi tartalmak gyártásával fogsz foglalkozni. 

Amennyire egyszerűnek hangzik maga a feladatkör, annyira jelentős, hiszen te leszel az, akivel először azonosítanak majd minket, a kapocs köztünk és a vásárlóink között. A maximális elégedettségéért minden tőled telhetőt meg kell tenned, hiszen nálunk mindenki a maximumot nyújtja a saját területén, hogy ez így legyen.

A zökkenő mentes vásárlásról, az első benyomásról Te fogsz gondoskodni.

Mit is jelent nálunk a "Vásárló menedzser" pozíció?

Vásárló menedzserként az lesz a feladatod, hogy gondoskodva a lehető legjobb vásárlói élményről, válaszolj a megkereséseinkre e-mailen és telefonon keresztül. Segítsd őket rendelés módosítással, termékek ajánlásával és törődéssel.
Ez átlagosan nagyjából 3-4 órát vesz igénybe, a napod további részében pedig a közösségi média felületeken a kommentek kezelésével, egyedi tartalmak gyártásával fogsz foglalkozni. 

Amennyire egyszerűnek hangzik maga a feladatkör, annyira jelentős, hiszen te leszel az, akivel először azonosítanak majd minket, a kapocs köztünk és a vásárlóink között. A maximális elégedettségéért minden tőled telhetőt meg kell tenned, hiszen nálunk mindenki a maximumot nyújtja a saját területén, hogy ez így legyen.

A zökkenő mentes vásárlásról, az első benyomásról Te fogsz gondoskodni.

Neked való pozíció, ha...

1. Cserfes, figyelmes és igazán jó hallgatóság vagy. Nálunk a törődés és figyelmesség van az első helyen, hiszen tudjuk milyen óriási hatással vagyunk egymásra. Szeretünk mindenkinek egy "pluszt" vinni a mindennapjaiba, mert minket is ez tesz boldoggá.

2. Kreatív vagy és pörgős. Könnyedén, erőlködés nélkül, egyszerűen “jön belőled”az ötlet, a szavak, vagy hogy egy témához milyen kép illene. Képes vagy több stílusban is alkotni: egyszer laza, vicces, máskor meghitt és érzelmes. A valódi, értékteremtő posztok készítéséhez erre van szükségünk.

3. Segítőkész vagy, lelkiismeretes és végtelen türelemmel rendelkezel. Fontos, hogy a vásárlóink felmerülő problémáit jól tudd kezelni és megoldani, az esetleges feszültséget eloszlatni. A flegma, ideges hozzáállás és a "mit rinyál már, azt hiszi velem így lehet beszélni?! Na majd én megmutatom..." gondolkodás az egy abszolút NEM nálunk.

4. Nem okoz gondot különböző szoftverek használata. Ez fontos, mivel a rendelések nyomonkövetéséhez 2 szoftvert használunk. Ne aggódj, nincs szükség ehhez tapasztalatra, hiszen mindenre megtanítunk. A lényeg nekünk az, hogy akarj tanulni és fejlődni.

Nem a legjobb választás, ha...

1. Más céljaid vannak és folyamatosan csak lesed az újabb lehetőségeket, hogy válts, mert végülis "ugródeszkának" jó lesz. Ezt most szögezzük le: mi nem egy átjáróház vagyunk.

2. Mindig forgatod a szemed, ha kapsz egy újabb feladatot vagy csak flegmán vállat vonsz, ha valaki segítséget kér tőled. Nálunk nincs cinizmus, irónia, sem pletyka. Őszintén törődünk egymással és őszintén segítünk egymásnak. Mindent csak ŐSZINTÉN teszünk.

3. Számodra az alapelvek és a statisztikai mérőszámok csak újabb nyűg, mivel mindig van valami, amiért a "főni rinyálni fog". Az alapelveink nem véletlenül vannak. Ha nem érted és nem is akarod megérteni azokat, akkor biztos nem nálunk van a helyed.

4. Figyelmetlen, hanyag és sokszor magatehetetlen vagy. Nem tudsz és nem is akarsz problémákat önállóan megoldani vagy rendszerekben gondolkodni. Így a hatalmas káoszban állandóan nekünk kellene helyetted rendet tenni, de nekünk erre nincs időnk, se szükségünk.


Ezt várjuk tőled

ha csatlakozni szeretnél

Jó hozzáállás


hozzáállás

Nálunk mindenki a maximumra törekszik. Mindenki fejlődni akar, ez a sikerünk kulcsa.

Itt tényleg mindenki szeret dolgozni, nem csak úgy "bejárunk naponta valahova pénzt keresni".

Kreativitás, segítőkészség, empátia

Kreativitás,
türelem, segítőkészség

Legyen szó vásárlói problémáról vagy alkotói munkákról, szükséged lesz kreatív ötletekre. 

Az alapértékeink egyike az őszinteség. Nekünk fontos, hogy őszintén törődjünk egymással és 
segítsünk, ahol és amikor csak tudunk.

Csapatmunka és összhang

"Egy hajóban evezünk." Tehát itt mindenkinek a teljesítményétől függ, hogy "milyen gyorsan szállunk partra". A kulcs pedig az, hogy EGYÜTT.


Hiszen végül csak ez számít. Tudjuk-e együtt elvezetni azt a hajót és hogy megteszed-e a tőled telhetőt, hogy célba érjünk. 

"Én is pont ilyen vagyok"

"Én is pont ilyen vagyok"

A legjobb jelöltjeinknél ezen a ponton már legalább kétszer megfordult az a kósza "de király... én itt akarok dolgozni" gondolat.

Ha Te is ezt érezted, biztosan jól érzed majd magad nálunk.


Ez lesz a feladatod

HA Bekerülsz közénk

Megkeresések megválaszolása

Megkereséseink
megválaszolása

Több felületen is megszólítanak vásárlóink: telefonon, e-mailen, közösségi oldalakon, kommentekben.

A fő feladatod az lesz, hogy a megkereséseket megválaszold, támogasd és segítsd őket.
Figyelj rájuk.

Tartalom készítés

Értékteremtő

tartalom készítés

Két naponta kellene 2-3 posztot készíteni, jellemzően a Facebookra és Instagramra, de a TikTok is terítéken lehet.

 Fontos, hogy tervek alapján előre dolgozunk,
és azt akarjuk, hogy minden poszt jó legyen, egy se legyen "alibi".

Influenszer keresés,
együttműködés

Rengeteg termékünk van, amikhez rengeteg hirdetésre és tartalomra van szükségünk.

Fel kell keresned olyan anyukákat, akik szívesen dolgoznának velünk: legyen szó videózásról vagy fotózásról.


Belső képzés,
önfejlesztés

Mint minden feladatkörhöz, ehhez a pozíciónkhoz is van belső képzésünk, feladatköri leírásokkal és videókkal, így már akár 3 héten belül egyedül is megállod a helyed.

Ismersz valakit, akit érdekelhet?

Segíts egy megosztással, hogy az ismerősöd is megtalálja a
számára hozzáillő munkahelyét

A munkakezdés részletei

A munkavégzés helye

Nyíregyháza külvárosában van a telephelyünk, így a munkahelyed is itt lenne.

Munkaidő

Napi  4-6-8 órás munkarendről van szó, reggel 8:00 kezdéssel, persze csak hétköznapokon, Hétfőtől Péntekig.


Ennél a pozíciónál heti 2 nap

home office lehetősége is fennáll.

Kezdés

Azonnali kezdéssel keresünk új munkatársat, de ha köt a felmondási időd, ne aggódj, megvárunk.

Mi fog történni a jelentkezésed után?

1. Miután kitöltöd az űrlapot, és rákattintasz a "jelentkezés elküldése" gombra, egy visszaigazoló oldal fog megjelenni, ez jelzi, hogy sikeresen leadtad hozzánk a jelentkezésedet.

2. Mi 3-4 naponta átnézzük az addig beérkezett pályázatokat, és eldöntjük, kiket szeretnénk személyes interjúra behívni. Erről telefonon vagy e-mailben értesülsz!

3. Sikeres elbírálás esetén következik egy 50 perces személyes interjú, ahol szeretnénk téged megismerni, és persze te is felteheted a benned felmerülő kérdéseket.

4. Ha eddig minden zökkenőmentes, a folyamatot két próbanappal zárjuk, hogy megnézzük megvan-e az a bizonyos összhang.


5. Ezután már másnap munkába is állhatsz, ha kölcsönösen úgy ítéljük meg, jól fogunk tudni hosszútávon együttműködni.

Ha bármilyen kérdésed lenne, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! 
karrier@lindalime.com

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesítéseket kapni a pozíciókról, a toborzásról és a friss infókról, mindenképpen iratkozz fel! :)

Copyright © 2024 Lindalime. Minden jog fenntartva.