Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart nálatok a kiszállítás?

13:00 óráig leadott megrendelésedet még aznap feladjuk a kiszállító cégnek. Ha 13:00 után rendelsz, akkor azt csak másnap tudjuk feladni. Mindig következő napi szállítással küldjük ki a csomagjainkat.

 

Hétvégi kiszállítás van?

Sajnos hétvégén nem dolgoznak a futárok, ezért csak hétköznap tudják eljuttatni neked a csomagot..

 

Ha írok megjegyzést a rendelésnél, azt látja a futár?

Igen, minden esetben a megjegyzést elküldjük a futárnak külön-külön, hogy úgy kaphasd meg a csomagodat ahogyan kérted. Sajnos azonban mi nem vagyunk ott a futár mellett, hogy azt be is tartsa. Ha ezzel kapcsolatban bármi negatívum ér, kérlek jelezd felénk és mi kivizsgáljuk.

 

Milyen értesítést kapok a kiszállításról?

Az MPL  csomagküldő partnerünk SMS-ben fog értesíteni téged a kiszállításról, valamint ha nem tudod átvenni a csomagodat, akkor a Postai átvétellel kapcsolatban is.

Amennyiben a Foxpost csomagautomatás átvételt választottad, ebben az esetben is fogsz kapni egy SMS-t és egy nyitókódot, ha a csomagodat már elhelyezte a futárunk a megrendeléskor kiválasztott automatában. (Ha nem tudod, mi az a Foxpost kattints ide. )

 

Más is átveheti a csomagom?

Igen, természetesen.

 

Mi történik, ha nem vagyok éppen otthon, amikor a futár keres?

Futárunk két alkalommal kísérli meg a csomagod kézbesítését előzetes telefonos egyeztetéssel. Ha ennek ellenére nem tudod átvenni a csomagodat, akkor a legközelebbi postára szállítják, ahol azt 10 napig megőrzik, így biztos hogy át tudod venni a megrendelt termékedet.

 

Ha letelt a 10 nap, de nem tudtam átvenni a csomagom, akkor mit történik?

A posta visszahozza nekünk a csomagot. Amennyiben másodjára kell kiküldenünk, úgy kénytelenek leszünk szállítási költséget felszámolni a sikertelen kézbesítés miatt.

 

Mi az a FOXPOST?

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed

bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

 

Hol találom a hozzám legközelebb eső automatát?

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.

Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!

FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://foxpost.hu/csomagautomatakereso/)

 

Akár 1 munkanap alatt is átvehetem?

Igen. A csomagod akár 1 munkanap alatt átveheted!

Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába.

 

Ingyenes visszaküldés a Foxpostal

Amennyiben nem vagy elégedett a termékkel és szeretnél a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával élni, a csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

 

Nyomon követhetem a csomagom útját?

Igen, természetesen. Nincs más dolgod, csak írd be a csomagszámot. » (link:

https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/)

 

Milyen fizetési lehetőségek vannak nálatok?

Bankkártyás fizetés SimplePay-en keresztül illetve utánvét.

 

Vállalatok pénzvisszafizetési garanciát, ha a termékkel nem lennék elégedett?

Igen, a Lindalime webáruházban lévő összes termékre 30 napos pénzvisszafizetési illetve csere garanciát vállalunk. Amennyiben valamilyen okból nem lennél elégedett a termékkel, küldj egy e-mailt a info@lindalime.com e-mail címre.

x