Ugrás a tartalomhoz

Szállítási információk

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található termékeket az általad megadott szállítási módon, a megrendeléstől számított maximum 5 napon belül kiszállítjuk.

(Ritka esetekben előfordulhat, hogy a termékünk nem lesz raktáron, ezért meghosszabbodhat a szállítási idő. Erről minden esetben fog tájékoztatni a kedves ügyfélszolgálatos kolléganőnk.)

A logisztikai partnereink esetleges késedelmes szállításáért felelősséget sajnos nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9:00 és 17:00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg vagy bankkártya. 

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb.). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát (MPL06 1 7678282), ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

A csomagodat továbbá ezeken az oldalakon MPL nyomkövetés tudod nyomon követni ugyanígy a a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével.

A megrendelt termék összekészítése és becsomagolása a Nyíregyházi raktárunkban történik (nem átvételi pont), a csomagolást követően pedig továbbítjuk  az MPL futárszolgálatnak. 

A szállítás költsége:

0 - 4 999 Ft-ig 1 290 Ft
5 000 - 20 000-ig 990 Ft
20 000 Ft felett Ingyenes házhozszállítás

 

 

KÉSZPÉNZES és BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNÁL (UTÁNVÉTES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző MPL futárnak fizeted ki. A futárnál van lehetőséged készpénzzel és bankkártyával is fizetned. A fizetéskor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

OTP SIMPLE PAY FIZETÉS (Ez a fizetési mód jelenleg nem elérhető a webáruházunkban)

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed az OTP SimplePay nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét.

 

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 20.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat, amennyiben annak összértéke meghaladja a 20.000 Ft-ot. Ez esetben is ugyanúgy a MPL futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagodat mint a többi, 20.000 Ft alatti rendelés esetén.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

e-mailben: info@lindalime.com

Telefonon: +36 70 241 1416

50 napos Lindalime Garancia

50 napos Lindalime Garancia

Garancia

Segítőkész és barátságos ügyfélszolgálat

Segítőkész és barátságos ügyfélszolgálat
Kapcsolat