Lindalime

Azoknak, akik a legfontosabbak

A CSAPATUNK

István

Alapító/Tulajdonos

Tamás

Tulajdonos

Erika

Social Media Manager/ Nélkülönözhetetlen Munkatárs

Erika

Office Manager

Emese

Készletgazdálkodási és Kereskedelmi Munkatárs

Kinga

Ügyfélszolgálati és Marketing Munkatárs

"A Lindalime egy márka, egy közösség, amely különleges élményt nyújt."


A TÖRTÉNETÜNK, JELENÜNK ÉS JÖVÖNK

Mi, a Lindalime Csapata a kismamáknak szeretnénk megkönnyíteni az anyaság első éveinek sokszor megpróbáltató időszakát. Mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a következő generációk baba korú képviselőit hozzájuttassuk a számukra legmegfelelőbb eszközökhöz, hogy boldogan és kiegyensúlyozottan fejlődhessenek.

Célunk, hogy a válogatott és saját gyártású (made in Hungary) baba termékeinkkel az anyukák és a kis csöppségek minél boldogabban és kiegyensúlyozottabban létezhessenek.

Hiszünk benne, hogy a boldog szülők, boldog gyerekeket eredményezhetnek, akikből majd szintúgy boldog szülők válhatnak. Ez egy olyan út, amely iránya rajtunk múlik, hogy lefelé vagy felfelé vezet-e éppen.

A LINDALIME ÉS A FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Rendszeresen nyújtunk segítséget és adományozunk, hiszen fontosnak tartjuk az együttérzést és a közös cselekvést az olyan családok megsegítésére, akik valamilyen okokból nélkülöznek. 


Anyának lenni sokszor akkor is megpróbáltató feladat, amikor minden jóval körül vagyunk véve és biztonságban tudhatjuk magunkat és a családunkat. Sajnos ezek a feltételek nagyon sok helyen nem adottak, amin szeretnék voltoztatni mi is, hiszen látni kacagva felnőni a kis csöppségeket a virágzó családokban felbecsülhetetlen. 


 Továbbá a leszakadó, rászoruló rétegek felzárkóztatásából kívánjuk kivenni a részünket, mert úgy gondoljuk, hogy ez hosszú távon az egész társadalom érdeke. Lépéseket kívánunk tenni egy általánosságban vett jólét felé, amiből mindenki kiveheti a részét.


Többek között részt vettünk a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében megrendezett nagy gyereknapi játékgyűjtés szervezésében, ahol eladományoztunk 40 db ajtóbecsapódás-gátlót, 20 db baba-fejpántot,  80 db kéz- és láblenyomat megörökítőt 🖐👣,  80 db etetőkanalat, 8 db partedlit, 8 db pocaktámaszt 🤰,  70 db beszélő hörcsögöt,  6 beszélő elefántot 🐘. 


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

NÉZD MEG LEGÚJABB TERMÉKEINKET A BOLTUNKBAN

Baba kéz és lábnyomat megörökítő 👣
4 990 Ft3 590 Ft
Lindalime Szundikendő 🐰
2 990 Ft
Lindalime Pillangó Párna
3 290 Ft
Lindalime Pólya
9 990 Ft8 490 Ft
Lindalime Babafészek 👶 -  a nyugodt alvásért
20 990 Ft19 990 Ft