Lindalime logó

"Azoknak, akik a legfontosabbak"

A CSAPATUNK

István

István

Tulajdonos

Tamás

Tamás

Tulajdonos

Erika

Erika

Social media manager

Erika

Erika

Területi képviselő

Emese

Edina

Irodavezető

Timi


Marketing manager

Anett

Anett

Készletgazdálkodó munkatárs

Edina

Edina

Marketing asszisztens

"A Lindalime nem csupán egy márka, hanem egy közösség."


Lindalime logó

A TÖRTÉNETÜNK, JELENÜNK ÉS JÖVÖNK

Mi, a Lindalime csapata a kismamáknak szeretnénk megkönnyíteni az anyaság első éveinek sokszor megpróbáltató időszakát. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a kisbabákat hozzá juttassuk a számukra legmegfelelőbb eszközökhöz, hogy boldogan és kiegyensúlyozottan fejlődhessenek.


Célunk, hogy a válogatott és saját gyártású baba termékeinkkel az anyukák és a kis csöppségek minél boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lehessenek.


Hiszünk abban, hogy a boldog, kiegyensúlyozott szülők, boldog gyerekeket eredményezhetnek, akik majd szintúgy boldog szülőké válhatnak, és így tovább. Ez egy olyan út, amelynek iránya rajtunk múlik, hogy lefelé vagy felfelé vezet-e éppen.


A LINDALIME ÉS A FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Rendszeresen nyújtunk segítséget és adományozunk, hiszen fontosnak tartjuk az együttérzést és a közös cselekvést az olyan családok megsegítésére, akik valamilyen okokból nélkülöznek. 


Anyának lenni sokszor akkor is megpróbáltató feladat, amikor minden jóval körül vagyunk véve és biztonságban tudhatjuk magunkat és a családunkat. Sajnos ezek a feltételek nagyon sok helyen nem adottak, amin szeretnék voltoztatni mi is, hiszen látni kacagva felnőni a kis csöppségeket a virágzó családokban felbecsülhetetlen. 


 Továbbá a leszakadó, rászoruló rétegek felzárkóztatásából kívánjuk kivenni a részünket, mert úgy gondoljuk, hogy ez hosszú távon az egész társadalom érdeke. Lépéseket kívánunk tenni egy általánosságban vett jólét felé, amiből mindenki kiveheti a részét.

Felelősségvállalás

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

KEDVENC TERMÉKEINK A BOLTUNKBAN

Luxus ágynemű szett
30 990 Ft24 990 Ft
Felhős ágynemű szett
25 990 Ft21 990 Ft
Ágynemű szett - 3 részes
20 990 Ft19 990 Ft
Lindalime matracvédő  🛏👶
4 290 Ft
Lindalime Babafészek 👶 -  a nyugodt alvásért
20 990 Ft15 990 Ft
Lindalime Szoptatós Párna 🤱
12 990 Ft