Lindalime logó

"Azoknak, akik a legfontosabbak"

A CSAPATUNK

István

István

Tulajdonos

Tamás

Tamás

Tulajdonos

Erika

Erika

Social media manager

Erika

Erika

Területi képviselő

Emese

Emese

Irodavezető

Timi

Timi

Irodavezető helyettes- és ügyfélszolgálati munkatárs

Anett

Anett

Készletgazdálkodó munkatárs

Edina

Edina

Marketing asszisztens

"A Lindalime nem csupán egy márka, hanem egy közösség."


Lindalime logó

A TÖRTÉNETÜNK, JELENÜNK ÉS JÖVÖNK

Mi, a Lindalime csapata a kismamáknak szeretnénk megkönnyíteni az anyaság első éveinek sokszor megpróbáltató időszakát. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a kisbabákat hozzá juttassuk a számukra legmegfelelőbb eszközökhöz, hogy boldogan és kiegyensúlyozottan fejlődhessenek.


Célunk, hogy a válogatott és saját gyártású baba termékeinkkel az anyukák és a kis csöppségek minél boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lehessenek.


Hiszünk abban, hogy a boldog, kiegyensúlyozott szülők, boldog gyerekeket eredményezhetnek, akik majd szintúgy boldog szülőké válhatnak, és így tovább. Ez egy olyan út, amelynek iránya rajtunk múlik, hogy lefelé vagy felfelé vezet-e éppen.


A LINDALIME ÉS A FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Rendszeresen nyújtunk segítséget és adományozunk, hiszen fontosnak tartjuk az együttérzést és a közös cselekvést az olyan családok megsegítésére, akik valamilyen okokból nélkülöznek. 


Anyának lenni sokszor akkor is megpróbáltató feladat, amikor minden jóval körül vagyunk véve és biztonságban tudhatjuk magunkat és a családunkat. Sajnos ezek a feltételek nagyon sok helyen nem adottak, amin szeretnék voltoztatni mi is, hiszen látni kacagva felnőni a kis csöppségeket a virágzó családokban felbecsülhetetlen. 


 Továbbá a leszakadó, rászoruló rétegek felzárkóztatásából kívánjuk kivenni a részünket, mert úgy gondoljuk, hogy ez hosszú távon az egész társadalom érdeke. Lépéseket kívánunk tenni egy általánosságban vett jólét felé, amiből mindenki kiveheti a részét.

Felelősségvállalás

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

KEDVENC TERMÉKEINK A BOLTUNKBAN

Luxus ágynemű szett
30 990 Ft24 990 Ft
Felhős ágynemű szett
25 990 Ft21 990 Ft
Ágynemű szett - 3 részes
20 990 Ft19 990 Ft
Lindalime Babafészek 👶 -  a nyugodt alvásért
20 990 Ft15 990 Ft
Lindalime Szoptatós Párna 🤱
12 990 Ft